Not Enough Mana — дебютна настільна гра від дизайнера відеоігор Superhot

Not Enough Mana — дебютна настільна гра від дизайнера відеоігор Superhot Павла Піскорського.

Швидка карткова гра для вечірок для трьох-шести гравців, які будуть намагатися усунути своїх супротивників за допомогою різних магічних заклинань, поповнюючи ману та випиваючи зілля — яке представлене справжньою випивкою (або безалкогольною альтернативою). Гравці витягують руку з п’яти карт, перш ніж по черзі витрачати наявну ману на заклинання з різними ефектами — від заподіяння шкоди та відновлення власних очок здоров’я до примушення своїх суперників скинути карти захисту від атак.

Карти подій можуть навіть змінити правила гри з низкою непередбачуваних результатів. Гравці можуть поповнити ману в будь-який момент, випивши їх «зілля», яке також можна використовувати, щоб уникнути втрати очок здоров’я, якщо їх мана зменшиться до нуля. Кожне «зілля» повертає три очки мани, а правила гри пропонують скоригувати цифри відповідно до окремих уподобань гравців. Гравці усуваються з партії, коли їхнє ігрове здоров’я досягає нуля, або коли вони в іншому випадку не можуть продовжувати грати — щось евфемістично описано в правилах як «занадто багато мани».

За оцінками видавця, тривалість ігор триватиме від однієї до двох годин. Not Enough Mana з'явиться на Kickstarter у серпні, реліз очікується до Різдва цього року.Not Enough Mana