7 Wonders: Architects — 7 чудес для початківців

7 чудес для початківців

Нова гра в серії настільних ігор «7 чудес» отримала назву «Architects», у ній гравці будуть будувати копії стародавніх чудес.

7 Wonders: Architects — це майбутня настільна гра для 2-7 гравців, дія якої відбувається в ту ж історичну епоху, що й у попередніх серіях. Як і у випадку з оригінальними 7 чудесами, гравці змагаються один з одним, щоби стати найбільш могутнім правителем Стародавнього світу. Однак мета Architects — надати гравцям більш доступний ігровий процес, ніж попередні серії ігор, зі спрощеними шляхами до перемоги та простішим набором правил.

Настільна гра для початківців 7 Wonders: Architects передбачає, що гравці будуть поступово збирати ресурси, необхідні для розвитку своїх цивілізацій, будь то розвиток технологій, поліпшення торгівлі або розширення збройних сил. Вносячи свій внесок у різні елементи своєї цивілізації, гравці відкриють більше можливостей для зростання й отримання всіх важливих переможних очок, необхідних для перемоги в грі. Маючи на вибір безліч різних стратегій — будь то більш агресивні або дипломатичні — гравцям доведеться ретельно продумати свої варіанти стратегій на гру.

Крім більш доступного ігрового процесу й набору правил, Architects відрізняється від оригінальної гри тим, що надає гравцям фізичні елементи, з яких вони можуть будувати вибране диво. В оригінальних 7 чудес гравці відзначають дією щоразу, коли вони успішно завершують етапи будівництво свого чуда, кожне з яких натхненне одним зі справжніх семи чудес світу, але в Architects гравці зможуть використовувати фактичні компоненти для подання прогресу будівництва їхнього чуда, пропонуючи візуальне доповнення до даного процесу.

Гра створюється Антуаном Бауза, дизайнером оригінальних 7 чудес і співавтором варіанти гри для двох гравців — 7 чудес: Дуель.

7 Wonders: Architects вийде восени цього року за роздрібною ціною 49,99 $.