Garphill Games міцно взялись за доповнення для серії West Kingdom.

Garphill Games міцно взялись за доповнення для серії West Kingdom.  Так, було анонсовано доповнення до Viscounts of the West Kingdom — Gates of Gold.

Опис від видавця:
Люди з близьких і далеких країв приїхали, щоби побачити красу нашого великого міста. Хоча більшість — це торговці та робітники, які прагнуть збудувати собі нове місце для життя, інші, схоже, мають більш хитрі наміри. Чи справді ми можемо довіряти тим, хто колись нападав на наші стіни? Чи справді вони прагнуть миру? Король надіслав свої накази, але саме ми вирішуємо, хто може залишитися, а хто повинен піти.

Це доповнення представляє нові карти королівських наказів, аутсайдерів, бонусні карти будівель, планшети рукописів та безліч нових громадян, героїв та тайлів рукописів.

Реліз доповнення заплановано на 2022 рік. Скоріш усього передзамовлення з’явиться на Кікстартері, оскільки доповнення до Paladins of the West Kingdom — City of Crowns та до Architects of the West Kingdom — Works of Wonder (яке саме зараз активно збирає кошти) просувалися саме через такий спосіб.